Aileen rent de New York Marathon voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Aileen van der Neut

Nog te gaan

Qr
van totaal € 5.000 (87%)

Sinds 2015 werk ik met veel plezier in het UMCG. Daar zie ik regelmatig kinderen vol energie door de gang heen scheuren op autootjes en loopfietsjes, met achterop een infuuspaal of andere medische apparatuur. Soms zie ik kinderen met veel minder energie, die op de meest rotte momenten in hun ziekte zich hier ook door hun verblijf heen moeten slaan. Ik vind het belangrijk dat ontwikkeling, zoals naar school gaan of kunnen blijven spelen en bewegen, gewoon door kunnen gaan in het ziekenhuis. En dat hier moeten zijn zo aangenaam als mogelijk is. Daarom loop ik mijn allereerste marathon voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Op een supertoffe plek, voor een supergoed doel! Sponsor je mij?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
09-06-2021 | 12:43
09-06-2021 | 10:55
09-06-2021 | 10:37
09-06-2021 | 10:35 Aileen is een topper en het is natuurlijk een fantastisch doel wat gesteund wordt.
21-05-2021 | 12:49
Bekijk alle

Road to New York - 2e editie

18-06-2021 | 13:13 Welkom bij de 2e editie van "Road to New York".  Want die eerste editie die stopte natuurlijk, nu een jaar geleden. Hard zwoegen, 4 maanden op rij iedere maand een halve marathon, zelfs een 100k in May waarvoor ik voor het eerst in m'n leven in een maand tijd 100km liep, topfit.... en toen ging ie niet door. The Big C kwam er even tussendoor. Een jaar geleden stopte ik met trainen. Niet met hardlopen, ik stop nooit met hardlopen, maar iedere maand 60 tot 100 kilometer sjouwen waarvan ook nog een halve marathon, dat ging wel een beetje voorbij het hobbyisme voor me :-)  En dus werd hardlopen weer voor de fun. Maar de sponsorwerving voor het Beatrix Kinderziekenhuis bleef. Twee mooie statiegeldacties verder bij mijn vaste supermarkten en lieve vrienden en collega's die allemaal mooie donaties hebben gedaan (waarvoor heel veel dank! :)), en mijn eigen inleg van de reiskosten en marathonticket is inmiddels ook compleet. Ondertussen hebben een aantal Beatrix-loopmaatjes hun marathon moeten cancelen. Vanwege ziekte of blessures, of andere dingen die soms voor moeten gaan in het leven. Wat vind ik het jammer voor ze dat ze niet kunnen lopen, maar zo knap en trots dat ze toch zoveel geld hebben opgehaald voor dit goede doel! Ik loop ook een beetje voor jullie :) Ook kwam er een berichtje vorige maand van iemand die zelf met kind naar het Beatrix Kinderziekenhuis moest, en zag hoe er vergeleken met een vorig bezoek, hele mooie initiatieven waren bij gekomen op de afdelingen. Een ouderkamer, een tovertafel. Wat fijn om te horen dat je weet waar je voor loopt, en voor sponsort :) Op naar een mooi eindbedrag met elkaar!  En nu is die Road To New York Tweede Editie aangebroken. Zou in volle gang moeten zijn. Maar heel ongelukkig kreeg ik in mei zware griep, en 2 weken later lag ik er na mijn Coronavaccinatie wederom he le maal af. Een maand lag niet fit, en soms zelfs harstikke ziek geweest. Gevolg: benen als een vaatdoek. De eerste paar keer 5 kilometer voelden aan als pudding op pootjes. Weg basisconditie van een halve marathon. Dus deze Road To voelt lang en zwaar. De Corona's (het bier, niet de ziekte) blijven in de koelkast liggen, ik moet aan de bak. Ik trek zo mijn mooie nieuwe knalroze loopschoenen en mijn idem roze gesponsorde trainingsshirt aan (bedankt Freesmij en Multicell!!), en dan ga ik voor een rondje. Op naar New York! 
Lees meer