Swart

We geane derfoar! (We gaan ervoor!)- Marathon New York
van totaal € 11.000 (119%)

1 november 2020: de marathon van New York

Wij doen mee, maar niet alleen voor onszelf!

Ons doel is om met het lopen van de marathon, zoveel mogelijk geld in te zamelen en dit te schenken aan de stichting Vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis in Groningen. Daarvoor hebben we sponsoren nodig. Door uw financiële ondersteuning, draagt u bij aan het schenken van aandacht aan ernstig zieke kinderen en levert u een bijdrage aan onderzoek, dat niet wordt bekostigd door de overheid. 

Waarom dit doel?

Wij weten, zien en hebben ervaren hoe belangrijk het is om onbezorgd te kunnen opgroeien. Wanneer je als kind wordt getroffen door een ernstige ziekte is het van belang om hem of haar aan alle kanten ondersteuning te bieden en de beste zorg te geven. 

De aanwezigheid van ouders (en familie) in een huiskamerachtige sfeer is naar onze mening van essentieel belang voor het ernstig zieke kind. 

Ze verzetten hun zinnen door activiteiten en afleiding. Vaak ontbreekt het hierbij aan financiële middelen. De stichting Vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis haalt hiervoor geld bijeen door acties als deze: het lopen van de marathon van New York.

Wij vinden het mooi om hier een bijdrage aan te kunnen leveren en willen tenminste € 11.000 euro bijeen lopen.

Wij lopen voor de ernstig zieke kinderen in het Beatrix kinderziekenhuis omdat onze grote wens is dat ook zij, ondanks hun ziekte, lichtpuntjes kunnen blijven zien op weg naar hopelijk een gezonde en mooie toekomst. 

Wij lopen ons het melkzuur in de benen!!! Steunt u ons doel?

Don€€r en help daarmee zieke kinderen in het Beatrix kinderziekenhuis.

Team Swart,

Berber en Piet

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
09-12-2021 | 19:27
09-12-2021 | 14:55
09-12-2021 | 11:49
27-11-2021 | 17:43
06-11-2021 | 22:02
Bekijk alle

RTVNOF op bezoek!

31-10-2020 | 15:02 DAMWALD – Berber en haar oom Piet Swart zouden dit jaar de Marathon van New York lopen. Dat gaat niet door, maar de marathon is verplaatst naar volgend jaar. Wel gaan Piet en Berber door met alle acties om geld op te halen voor het Beatrix Kinderziekenhuis, het goede doel waar ze voor lopen. Ze zijn begonnen met een shirt sponsoring actie, waarbij verschillende bedrijven hun logo op de shirts hebben gezet die ze ook dragen tijdens trainingen. Piet heeft een actie gedaan met klussen, waarbij zijn slogan was: Ik een klus en het saldo van het Beatrix Kinderziekenhuis in de plus. Berber is net begonnen met een kerstactie, waarbij ze kersthangers en muurcirkels probeert te verkopen. Team Swart heeft ook een ambassadeur, namelijk Kevin van Neer. Kevin zit op het Singelland in Burgum, waar Piet lesgeeft. Hij heeft Taaislijmziekte en komt geregeld in het Beatrix Kinderziekenhuis. ,,Ik heb er ook wel eens een week gelegen. Ze passen wel goed op je en er zijn allemaal activiteiten, dat is wel leuk”, vertelt Kevin. Om deze activiteiten voort te zetten is er geld nodig. ,,Ze krijgen wel geld van de overheid, maar dat is niet voor onderzoek en leuke dingen voor de kinderen. Daarom halen wij daar geld voor op”, legt Berber uit. ,,Kevin helpt met het promoten van de acties, hij is een geweldige ambassadeur”, zegt Piet. Om alle acties te bekijken die Team Swart organiseert en om geld te doneren voor het Beatrix Kinderziekenhuis, kunt u deze website bezoeken. ,,Vooral voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis, alsjeblieft doneer. Hoe meer er gedoneerd wordt, hoe meer dat ze daar kunnen doen”, besluit Piet.
Lees meer