Dokters, verpleging en staf komen in actie!

Wij beklimmen de top voor Beatrix Kinderziekenhuis
van totaal € 26.750 (99%)

Het Beatrix kinderziekenhuis levert zorg voor ernstig zieke kinderen uit heel Nederland. Kinderen die hier worden opgenomen verblijven langdurig in het ziekenhuis of moeten gedurende vele jaren frequent opgenomen worden.

Voor zieke kinderen tellen andere dingen dan voor volwassenen. Zij missen school, sport, interactie met vrienden en vriendinnen, opstap gaan met leeftijdsgenoten en vele andere zaken die voor de meeste kinderen behoren tot het normale dagelijkse leven.

Ouders gebruiken vaak de metafoor van een achtbaan, waar je niet uit kan stappen. Door goede zorg te verlenen proberen wij ouders daarin zoveel mogelijk te ondersteunen. Maar vaak ver van huis en met alle onzekerheid valt het voor ouders, broertjes en zusjes niet mee.

De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in voor het zieke kind en hun ouders. De stichting maakt het mogelijk dat de kinderen tijdens hun verblijf naar school kunnen gaan, via sociale media contact kunnen houden met hun klasgenoten, met hun vriendje of vriendinnetje in het ziekenhuis naar de film kunnen gaan, dat ouders en of broertjes en zusjes bij het kind kunnen overnachten, etc.

Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen en om vele andere projecten ten behoeve van het zieke kind mogelijk te maken is onze hulp nodig.

Daarom hebben wij besloten om  met elkaar in actie te komen en gaan we de Passo del Stelvio beklimmen. Door onze inzet hopen wij geld binnen te halen om die extra’s mogelijk te maken

Doneer en steun ons en daarmee de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.