Urban Trail: Albertus voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Normal df8270ab4d5b704e6f3ce4efc467d2d702bdbe9f
van totaal € 1.250 (0%)

Wat geweldig dat je, Albertiaanen of Albertianesse mee gaat lopen met de Urban Trail voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Op 5 april zal Stichting Star met zo veel mogelijk leden aan de start van dit evenement verschijnen, om zo Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te steunen, waardoor zij mooie projecten kunnen realiseren, zoals de Liedjesfabriek, een echte bioscoop in het ziekenhuis, etcetera.

Stichting STAR zal voor alle deelnemers van Albertus hun inschrijfkosten vergoeden en je krijgt een STAR-shirt van ons, zodat alle verdere opbrengsten rechtstreeks naar het Beatrix Kinderziekenhuis kunnen gaan.

Het enige wat jij hoeft te doen is minimaal 25 euro aan sponsorgeld op te halen. Dit kan heel gemakkelijk, door een account aan te maken op deze site. Hiermee is jouw naam gekoppeld aan de Urban Trail en kan je de link van deze site makkelijk doorsturen naar al je familieleden, vrienden en kennissen, zodat zij makkelijk een donatie kunnen doen.

Trommel al je huis-, club-, dispuuts- en commissiegenoten op en vorm samen een team om deze unieke tocht van 5 of 10 kilometer door verschillende gebouwen in de stad te rennen!

Degene die het meeste geld ophaalt, mag met een aantal vrienden naar de bioscoop in het Beatrix Kinderziekenhuis!

Succes met de voorbereidingen en tot bij de start van de Urban Trail! Wij hebben er zin in!