Plantsoenloop Groningen 2018

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Normal 358f54d9b546092c98a04f5d087c3ec2333151b2
van totaal € 1.000 (34%)

Zaterdag 3 november 2018 worden wederom duizenden lopers verwacht in het sfeervolle Noorderplantsoen voor de 61e editie van de Plantsoenloop.

Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 1 km, 2 km, 4 km of 8 km. 

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is ook dit jaar weer het goede doel van de Plantsoenloop. Middels de verkoop van pleisters, alsmede door de donaties van deelnemers hopen zij een mooi bedrag bijeen te brengen om het Kinderziekenhuis meer als 'thuis' te laten voelen.

Start nu je eigen actie!
Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke actie op te zetten voor het goede doel! Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie.

Goede Doelen Loterij!
Nieuw dit jaar is onze GOEDE DOELEN LOTERIJ. Met deze speciale loterij steun ons goede doel: Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en maak je kans op mooie prijzen (o.a. toegangskaarten Attractiepark Slagharen, kaarten voor de voorstelling Pepernotenpret, Kleine Zeemeermin, Buurman&Buurman en Assepoester in MartiniPlaza, familie foto shoot, gratis kaarten voor Pathé) Loten zijn op de dag zelf te koop. Prijs per lot € 5,-

 

 

Barbara Baijens

b.p.baijens-vrij@umcg.nl

0503614830

Soms vergeten we dat het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is dat ze ’s avonds worden voorgelezen, of dat ze uit school met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten kunnen spelen.
Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder zo aangenaam mogelijk te maken. Zo ondersteunt zij diverse projecten: van wetenschappelijk onderzoek tot muziekoptredens aan bed, theateroptredens en het realiseren van huiskamers. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ’thuis’.

Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Het Beatrix Kinderziekenhuis is een van de 4 grootste kinderziekenhuizen in Nederland en onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het richt zich op hoogwaardige medische diagnostiek en behandeling en zorg voor kinderen in de leeftijd van 0-17 jaar. Het Kinderziekenhuis is een dynamische, maar ook een complexe organisatie, waar meer dan twintig kinderspecialismen nauw samenwerken aan de behandeling van ernstig zieke kinderen. Onder deze specialismen verstaan we o.a. chirurgie, neurologie, reumatologie, oncologie, KNO, neonatologie, hart-, nier-, long- en stofwisselingsziekten. Tevens wordt er wetenschappelijk onderzoek gedaan met als doel steeds betere resultaten in de behandeling te kunnen realiseren.

Daarnaast is het Beatrix Kinderziekenhuis het enige kinderziekenhuis in Nederland gespecialiseerd in lever-, dunne darm- en longtransplantaties bij kinderen.

Steun is onmisbaar

Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is uw steun onmisbaar. Een klein gebaar, een grote gift, het bezorgt niet alleen ons een glimlach op ons gezicht, maar ook zeker op het gezicht van onze patiëntjes. Met uw hulp is het mogelijk om vele plannen te realiseren en het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken.

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis? Kijk dan op www.vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl

Bekijk alle
02-11-2018 | 20:23
02-11-2018 | 17:42 Aan: Nooit opgeven dat is mijn motto
02-11-2018 | 17:01
01-11-2018 | 07:20 Omdat ik graag zieke kindjes blij wil maken.
31-10-2018 | 10:37 Een heel goed doel om voor hard te lopen!!!