Fietsen voor het zieke kind 2019 - spinning

van totaal € 10.000 (2%)
Nog te gaan

Op dinsdag 15 oktober 2019 organiseren we voor de tweede keer "Fiets voor het zieke kind". Een sportief indoorspinningevenement waar we geld inzamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Soms vergeten we dat het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is dat ze ’s avonds worden voorgelezen door hun ouders, of dat ze uit school met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten kunnen spelen. Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. De stichting ondersteunt verschillende projecten: van geneeskundig onderzoek tot internet of muziekoptredens aan bed, theateroptredens en het realiseren van huiskamers. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ’thuis’.

Er wordt gefietst in blokken van 50 minuten. Er is geen inschrijfgeld, we vragen je alleen om minimaal € 50 sponsorgeld per gereserveerde fiets bij elkaar te brengen. Meer ophalen mag, graag zelfs!

Tijdsblokken

Wil jij ook in actie komen, meld je dan via het aanmeldformulier aan.

Eigen actiepagina

Maak hier je persoonlijke actiepagina aan en vertel over je plannen en waarom je ons goede doel kiest. Vermeld je streefbedrag en upload leuke, aansprekende foto’s of een video zodat je actie nog meer gaat leven voor je sponsors. Deel je actie pagina met vrienden en je eigen fundraise kan beginnen! De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel.

Beatrix Kinderziekenhuis UMCG
Patio Kinderziekenhuis