Normal b1e57de74b2750b497c1fc6dd78f00ba09aa6281

Juridische Faculteitsvereniging Groningen steunt Beatrix Kinderziekenhuis

29 januari 2018 13:01

Jaarlijks organiseert de Juridische Faculteitsvereniging Groningen een veiling onder haar actieve leden voor een goed doel in Groningen. Dit jaar heeft de veiling afgelopen jaar in oktober plaatsgevonden ten behoeve van het Beatrix Kinderziekenhuis Groningen. Hiermee is een prachtig bedrag van € 2.700 opgehaald voor het project ‘Metamorfose behandelkamers’.

Om behandelkamers een kindvriendelijker uitstraling te geven en kinderen afleiding te geven, heeft het Beatrix Kinderziekenhuis de wens deze kamers te voorzien van LED verlichte plafondpanelen met afbeeldingen. Een behandelkamer is en blijft natuurlijk een indrukwekkende kamer voor kinderen. Zeker met de verschillende aanwezige apparatuur. Bij de inrichting van deze kamers is er gekeken naar de functionaliteit en de medische voorwaarden.

Deze donatie draagt erg bij aan het realiseren van dit project en zijn we de Juridische Faculteitsvereniging Groningen erg dankbaar voor hun steun.