Normal d81f4dc447a02df263113a36c8f3b85649b805f0

Nieuwbouw project doneert € 10.000 aan Beatrix Kinderziekenhuis

17 januari 2018 09:52

Afgelopen vrijdag heeft Wethouder Roeland van der Schaaf het startsein gegeven voor een nieuwbouwproject op de Woldring-locatie aan de Friesestraatweg in Groningen. Het gebouw wordt gebouwd door Van Wijnen en ITBB, in opdracht van Woldring United BV. Met de bouw op de Woldring-locatie wordt de stad verrijkt met een groot aantal nieuwe woningen voor jongeren.

De betrokken partijen, Woldring United BV, Van Wijnen en ITBB, overhandigden tijdens de starthandeling een cheque van € 10.000 aan de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG. Marcel Riegman: “Als Gronings bedrijf vinden wij maatschappelijk ondernemen erg belangrijk. Samen met Van Wijnen en ITBB willen we graag een lokale stichting ondersteunen. De keuze voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG was erg snel gemaakt, vanwege het fantastische werk dat deze stichting verricht om het leven van kinderen in het ziekenhuis aangenamer te maken.”

We zijn enorm blij en willen Woldring United BV, Van Wijnen en ITBB dan ook nogmaals heel erg bedanken voor deze geweldige donatie!