Normal bb105a6035805cfaded0453145578ee23b11528e

Maart roert zijn staart...

04 maart 2020 22:55

Maart roert zijn staart..... Laten we hopen dat de weergoden dit vervroegd hadden naar februari. Wat een maand was dat, niet echt lekker hardloopweer en daarnaast niet fit genoeg om vol voor de trainingen te gaan.

Met volle moed start ik maart met een nieuw en aangepast programma met iets minder progressie. Vooral richten op de frequentie in lopen en op gevoel.

Runners bijeenkomst Beatrix Ziekenhuis
Een week geleden hebben we de eerste runners bijeenkomst gehad georganiseerd door het Beatrix ziekenhuis. We hebben een rondleiding gehad door het Beatrix kinderziekenhuis en we hebben een aantal projecten bekeken die door de stichting zijn gerealiseerd. Oud-lopers hebben ervaringen en tips gedeeld en we hebben kennisgemaakt uiteraard met de runnersgroep NYC 2020. Mooi om een ieder zijn/haar beweegredenen te horen en geplande acties te delen. Geeft energie!

Hardloopkalender
De hardloopkalender heb ik inmiddels gevuld met een aantal mooie loopjes, varierend van wegparcours tot een trailruns:

7 maart Halve marathon van Haren 21,1 km

21 maart Moercross Grolloo trailrun 8,8 km

28 maart 10 EM Monnikenloop Schiermonnikoog

29 maart 10 EM Zandvoort Circuit Run

19 april 10 EM Cascaderun Hoogeveen

3 mei Halve Marathon Lauwersmeer 21,1 km

9 augustus Halve Marathon van Vlieland 21,1 km

20 september Damloop 10 EM

Acties
Komende maand stellen AH Nieuwe en Oude Ebbingestraat donaties via emballagebonnen beschikbaar. Erg dankbaar voor!

Op naar een productieve maand met veel kilometers en zonneschijn!

Sportieve groeten,

Wendy