Normal b3e2996998f8633054ab0629c03736c9ebfc802c

Toppers zijn het!

20 december 2019 21:28

Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar, maar binnen drie weken heb ik voor dit prachtige doel al 4.761 euro mogen ontvangen. Veel persoonlijke donaties en ik heb weer twee prachtige sponsoren uit het Noorden erbij voor het trainings- en wedstrijdshirt:

EKSA automatisering en Friesland Lease

Niet alleen de volwassenen dragen hun steentje bij maar ook kinderen, waaronder mijn drie dochters. Silke speelt in het vioolorkest van Renske de Vries en zij hebben tijdens het Kerstconcert 141 euro opgehaald aan donaties. En Bente haar klas was creatief en hebben koekjes gebakken. Deze zijn verkocht tijdens het kerstdiner op school en heeft 50 euro opgeleverd. Mijn oudste dochter Noa, samen met haar vriend Jorn, hebben ervoor gezorgd dat in het nieuwe jaar de AH twee weken lang de emballage bonnen beschikbaar stelt. Toppers zijn het!

Mocht je willen weten wat voor prachtige projecten het Beatrix ziekenhuis verzorgd, bij deze twee die recent zijn:

• Sinds dit jaar heeft het Beatrix Kinderziekenhuis een eigen KidsBios en kunnen de kinderen in de kerstvakantie naar de film
  • Kerstlunch voor de kinderen met een koor die voor hun heeft opgetreden

Al die blije gezichtjes, daar doe je het voor.

Ik hoop voor het einde van het jaar op de 5.000 euro uit te komen.

Fijne feestdagen en een gezond 2020 gewenst!

Groeten,

Wendy