Tanja Fietst voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Tanja Snel
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 6478a8365ae838a6a98b4aee2bf0b5bbf90cf117
van totaal € 50 (100%)

Als 11-jarige heb ik ontdekt hoe belangrijk goede medische zorg is, die wij in het UMCG vonden. Daar ben ik erg dankbaar voor! Mede daarom zet ik mij op maandagochtend vrijwillig in voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Dat in het Beatrix Kinderziekenhuis veel belangrijke dingen m.b.t. welzijn en wetenschap buiten het ziekenhuisbudget vallen, dat realiseert niet iedereen zich. Daarom is de Stichting zo belangrijk.

Dit jaar fietsen we met zijn allen voor een bioscoopzaal in het Beatrix Kinderziekenhuis! :-)
Lekker naar de bioscoop met vriendjes, vriendinnetjes of met het gehele gezin. Super, maar voor zieke kinderen lang niet altijd mogelijk.
Daarom willen we speciaal voor kinderen die niet naar de bioscoop kunnen, in samenwerking met Pathé Groningen, een blijvende bioscoop realiseren in ons kinderziekenhuis!

Help je ons mee met een donatie? Alle donaties gaan rechtstreeks naar dit geweldige project.

Liefs Tanja

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
16-10-2018 | 07:49 Zet m op lief!! Dikke kus😘
16-10-2018 | 07:46