Samen vooruit voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Simone Evertse
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (100%)

Welkom op mijn actiepagina!

Mijn naam is Simone Evertse en ik loop op 4 November 2018 de marathon in New York.
Dat ik deze Marathon ooit in mijn leven zou gaan lopen, staat al heel lang vast, maar dat deze droom met één telefoontje opeens veel dichterbij kwam had ik een tijd geleden niet gedacht. Want waar ik deze droom voor mezelf op de lange baan schoof, had ik nu opeens de drive en de energie om er dit jaar ook écht voor te gaan.

Ik loop deze marathon namelijk niet zomaar...
Samen met 8 andere sportievelingen, loop ik de marathon voor een heel mooi doel, namelijk: Stichting vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis.

Vol enthousiasme en gedrevenheid ga ik daarom de komende maanden als ambassadeur voor deze stichting aan de slag. Ik probeer door middel van acties en sponsoring zoveel mogelijk geld op te halen, zodat deze stichting nog meer mooie projecten kan ontwikkelen en uitvoeren. De stichting zet zich namelijk in om de kinderen die vanwege ziekte in het Beatrix Kinderziekenhuis komen of verblijven zich even niet hoeven te focussen op het ziek zijn,maar ook gewoon kind kunnen zijn.

Want kinderen blijven kinderen; ook al zijn ze ziek. Kinderen willen spelen; ook in een ziekenhuis en daarnaast moeten kinderen de mogelijkheid krijgen om zich te blijven ontwikkelen als zij voor een lange tijd van huis zijn.

Om dit mogelijk te maken richt de stichting zich op diverse projecten, zoals: droomdekens, snoezelkamers, muziek aan bed, dieren op bezoek, een virtual reality-bril om kinderen voor te bereiden op een MRI-scan. Maar daarnaast nog vele andere projecten https://vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl/

Mijn passie voor hardlopen en het werken in de hulpverlening met kinderen en gezinnen, komen door deze actie heel mooi samen.Daarom wil ik mijn motivatie en gedrevenheid voor de 100% in gaan zetten om op 4 November met zoveel mogelijk naamsbekendheid en ingezameld geld over de finish in New York te komen.

Jouw hulp kan ik daar heel goed bij gebruiken!
Heb je een goed idee voor een mooie sponsoractie of wil je samen met mij een mooi bedrag ophalen?

Ken je bedrijven die willen sponsoren en met een logo of bedrijfsnaam op mijn trainings-/wedstrijdshirt willen staan?

Of wil je een mooie bedrag doneren voor dit goede doel?

Dat kan allemaal via deze actiepagina.
Natuurlijk houd ik jullie dan op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Sportieve groet,
Simone

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
05-11-2018 | 22:32
28-10-2018 | 10:51 Samen met de meiden & 1 sportieve man van Team050 (bijna) elke dinsdag Goodcamps georganiseerd, waarbij iedereen elke week een bedrag in de goede doelen pot deed. Samen hebben we weer een mooi bedrag opgehaald! :)
18-10-2018 | 11:10
17-10-2018 | 22:46 Siempieee, geweldig hoe je dit hebt neergezet en wat je in NewYork gaat neerzetten. Ik ben sowieso onwijs trots op je ❤️
14-10-2018 | 10:43 😘
Bekijk alle

Goodcamps Team050

28-10-2018 | 11:03 Nog een mooie actie! Samen met de meiden en 1 sportieve jongen van Team050 hebben we wekelijks aan onze conditie gewerkt! Bijna elke dinsdag organiseerden we een bootcamp, waarbij de opbrengst naar de stichting zou gaan. Lekker sporten en geld ophalen voor het goede doel... WIN WIN situatie dus! :) Samen hebben we ruim €300,- opgehaald, bedankt allemaal!  
Lees meer