Renate in actie voor het zieke kind!

Renate van Dop
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 6.000 (190%)

Elk jaar zet ik mij in met mijn bedrijf Vitalia Beauty Wellness & Floaten voor een goed doel. Dit jaar wil ik ook persoonlijk mijn bijdrage leveren aan het goede doel "Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis". Ik heb gekozen voor het Beatrix kinderziekenhuis omdat ik al een tijdje een blog volg van een ziek kind uit ons dorp, die regelmatig voor langere periodes in het Beatrix kinderziekenhuis verblijft . Ik ben zelf moeder van 2 gezonde jongens van 13 en 16 jaar en kan mij niet voorstellen hoe zo'n impact dit heeft binnen een gezin. Via Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis wil ik daarom geld in gaan zamelen voor de realisatie van ruime familiekamers in het ziekenhuis, omdat ook de ouders en broertjes/zusjes van het zieke kind een beetje privacy verdienen met elkaar in een wat gezelligere kamer dan aan het ziekenhuisbed. Ondanks de goede bedoelingen zijn de huidige familiekamers klein en sfeerloos. Wilt u mij steunen in dit mooie project, dan wordt uw donatie heel erg op prijs gesteld! Voor dit mooie doel ga ik met veel enthousiasme de marathon in New York volbrengen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
02-11-2018 | 17:11
26-10-2018 | 18:27
23-10-2018 | 20:04 He topper, kog een paar dagen! Wat heb jij je super ingezet voor een mooi doel! Heel veel succes & vooral genieten😘
23-10-2018 | 20:00
23-10-2018 | 15:21
Bekijk alle

YES WE FINISHED THE NEW YORK MARATHON!

08-11-2018 | 21:49 Yes we hebben het allemaal geflikt en met z'n 9en een bedrag van ongeveer €48000,- opgehaald voor het Beatrix kinderziekenhuis! De dag van de marathon, wat ging hij lekker tot 30 km, wat was het publiek en de sfeer eromheen gaaaaaf, na brug 3 kregen we het zwaar en was het de laatste miles door Cental Park nog zwaarder afzien, geen gevoel meer in je voeten hebben en de benen bijna niet meer vooruit krijgen.  Een marathon is net een zwangerschap inclusief bevalling, je bent 9 maanden aan het trainen, na 30 km beginnen de pijntjes en die zijn op het laatst wel wat heftiger, daar moet je doorheen om bij dat gevoel van euforie te komen en daarna komen de tranen ook nog van geluk, want die vette medaille is in the pocket en loop je op een roze wolk!  Onvergetelijk en dankbaar ben ik dat ik dit mocht doen en wat eraan acties vooraf is gegaan! Ik bedank mijn familie en vrienden voor hun support en donaties, maar ook de sponsoren en iedereen die verder gedoneerd heeft, Barbara Baijens van het Beatrix kinderziekenhuis voor deze kans, begeleiding rond om deze trip en ik wens haar zelf volgend jaar heel veel succes met haar eigen 1e Marathon in New York!
Lees meer