4 MIJL voor Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Dit is de actie van Nienke Boon
van totaal € 3.000 (120%)

4 MIJL voor Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Deze keer zal ik de 4 mijl van Groningen niet lopen voor de perfecte ‘tijd’, maar voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor de Stichting; Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG in Groningen.

In februari is er bij mij uitgezaaide eierstokkanker geconstateerd. In augustus hoop ik mijn laatste chemokuur te ondergaan. Als patiënt zal deze 4 mijl ook een persoonlijke uitdaging worden. Maar zoals ik al aangaf, het gaat mij niet om de ‘tijd’.

Dat ik zelf deze rotziekte moet ondergaan is vreselijk, maar dat er dagelijks kleine kinderen zijn die worden geconfronteerd met kanker vind ik nog veel erger.

Om hun verblijf in het UMCG iets dragelijker te maken wil ik graag vragen of je mij wilt sponsoren voor het project: Metamorfose behandelkamers.

Het Beatrix Kinderziekenhuis heeft de wens de behandelkamers te voorzien van een LED verlichte plafondpanelen met afbeeldingen. Hoe cool is dat! Daar is natuurlijk geld voor nodig, veel geld. Er is nog ca. EUR 20.000,- nodig om dit te verwezenlijken.

Met mijn deelname aan de 4 mijl van Groningen hoop ik, samen met jou/jullie, een mooi bedrag in te zamelen voor dit goede doel.

Super bedankt voor de tijd die je hebt genomen om naar mijn actiepagina te komen (en te doneren ;)) !

Liefs,

Nienke

“Above all what matters, is not to lose the joy of living, in the fear of dying.” Maggie Keswick Jencks

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.