IK HELP HET BEATRIX KINDERZIEKENHUIS, JIJ OOK?!

Michael Albers
van totaal € 6.000 (88%)
Actie is afgesloten

Het lopen van een marathon kun je trainen , het uitlopen vereist fysieke en mentale doorzettingskracht. Ziek word je echter ineens, daar kun je je niet op voorbereiden. Voor volwassenen en zeker voor kinderen is het lang verblijven in een ziekenhuis een zware opgave. Een opgave die ook fysieke en mentale doorzettingskracht vereist en dat geldt ook voor de familieleden. 

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder zo aangenaam mogelijk te maken. En daar is natuurlijk geld voor nodig, veel geld.

Met mijn deelname aan de New York Marathon 2018 hoop ik een mooi bedrag in te zamelen voor een prachtig doel.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.