IK HELP HET BEATRIX KINDERZIEKENHUIS, JIJ OOK?!

Michael Albers
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 6.000 (88%)

Het lopen van een marathon kun je trainen , het uitlopen vereist fysieke en mentale doorzettingskracht. Ziek word je echter ineens, daar kun je je niet op voorbereiden. Voor volwassenen en zeker voor kinderen is het lang verblijven in een ziekenhuis een zware opgave. Een opgave die ook fysieke en mentale doorzettingskracht vereist en dat geldt ook voor de familieleden. 

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder zo aangenaam mogelijk te maken. En daar is natuurlijk geld voor nodig, veel geld.

Met mijn deelname aan de New York Marathon 2018 hoop ik een mooi bedrag in te zamelen voor een prachtig doel.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
27-08-2018 | 19:49
22-06-2018 | 19:45 Succes met je actie voor dit prachtige doel!
12-05-2018 | 09:51
23-04-2018 | 15:39 Vandaag is ons eerste kleinkind geboren: James, gezond, gelukkig en op weg naar een hopenlijk onbezorgde toekomst. Daarom doneren wij vandaag, om alle kinderen een hoopvolle toekomst te geven!
08-04-2018 | 21:37
Bekijk alle

Doe mee, Help mee, Doneer!

14-03-2018 | 12:16 Het lopen van een marathon kun je trainen , het uitlopen vereist fysieke en mentale doorzettingskracht. Ziek word je echter ineens, daar kun je je niet op voorbereiden. Voor volwassenen en zeker voor kinderen is het lang verblijven in een ziekenhuis een zware opgave. Een opgave die ook fysieke en mentale doorzettingskracht vereist en dat geldt ook voor de familieleden.  Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder zo aangenaam mogelijk te maken. En daar is natuurlijk geld voor nodig, veel geld.   Met mijn deelname aan de New York Marathon 2018 hoop ik een mooi bedrag in te zamelen voor een prachtig doel. Doe en help mee door via bijgaande link een bijdrage te doneren!   Dank namens Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis!   Want een ziek kind verdient beter!   Beatrix Kinderziekenhuis Groningen - albers@confiar-management.nl - Mail van CONFIAR Management en Consultancy     Bekijk actiepagina    
Lees meer