Martini Fitness verzorgt HIIT & RUN voor Beatrix Kinderziekenhuis

27 maart 2019 12:33

Geweldig nieuws! in samenwerking met de helden van Martini Fitness organiseren we op zaterdag 22 juni een hele speciale work-out. We combineren een HIIT (High Intensity Interval Training) met interval looptraining.

Onder de deskundige begeleiding van Gert Tholen en zijn team ben jij van harte uitgenodigd om mee te trainen tijdens deze hele bijzondere HITT & RUN-training. Deelname bedraagt minimaal € 25 per persoon en al het geld gaat rechtstreeks naar Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Ik ben Martini Fitness natuurlijk zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van de ruimte en hun expertise. Voor je bijdrage ontvang je naast de training ook een lunch en doe je mee aan de verloting!

Doe je mee?
Formeer dan een team van 5 personen en meld je aan* via Menno Oomkens, m.g.oomkens@gmail.com.

Win prijzen!
Onder de deelnemers verloten we een aantal geweldige prijzen waaronder:

• Een personal training beschikbaar gesteld door Martini Fitness;
  • Een headphone beschikbaar gesteld door GetLoud.nl;
  • Een 3-2-1 kartarrangement voor 2 personen beschikbaar gesteld door Kartracing & Bowling Groningen

Alle gegevens op een rijtje
Wat: HIIT & RUN powered by Martini Fitness
Waar: Martini Fitness, Stettinweg 22 9723 HD Groningen
Wanneer: zaterdag 25 mei 2019 met na de training de verloting en lunch!

* Mocht het niet lukken om 5 personen te formeren? Geen probleem! Je kunt je ook met minder mensen aanmelden, dan formeren wij een mooi team voor je!