Menno Oomkens loopt New York Marathon voor Beatrix Kinderziekenhuis

Menno Oomkens

( Lid van team: Menno, Annerie en Jessica New York )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 4.750 (122%)

Kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis verblijven, krijgen daar intensieve specialistische zorg. Patientjes zijn afkomstig uit het gehele land en brengen er vaak langere tijd door. Het is daarom zaak dat het verblijf voor de kids en hun familie zo aangenaam mogelijk is. Tijdens een bezoek aan het kinderziekenhuis zag ik met eigen ogen wat voor geweldige initiatieven worden ondersteund door Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Het is daarom dat ik mijn 20e marathon met volle overtuiging verbind aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en op die manier een steentje kan bijdragen om het ziekenhuis een beetje meer als thuis te laten voelen.

Steun en doneer!
In aanloop naar de marathon op zondag 3 november gaan we op allerhande manieren fondsen werven met als doel om minimaal € 4.750 te te verzamelen. Maar het is nu al mogelijk om dit mooie doel te steunen. Via deze pagina kun je doneren en op die manier bijdragen. Namens Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en mijzelf: heel erg bedankt!

NB: al het gedoneerde geld gaat rechtstreeks naar het Beatrix Kinderziekenhuis. Ik vul de kosten voor mijn reis & verblijf zelf aan.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
06-11-2019 | 21:03
06-11-2019 | 20:00
03-11-2019 | 09:07 Top Menno 'do your best'!
02-11-2019 | 08:26
01-11-2019 | 22:41
Bekijk alle

Work-Out Martini Fitness voor Beatrix Kinderziekenhuis

22-06-2019 | 13:35 Wat een explosieve work-out was dat! Onder leiding van  Gert Tholen sportten 17 (!) fanatiekelingen in een half uurtje 425 euro bijelkaar voor het Beatrix Kinderziekenhuis. We sloten de ochtend af met een verloting en lekkers (ja, want dat mag dan weer 🙂). Gulle gevers, heel erg bedankt en geniet van de spierpijn. Martini Fitness heel erg bedankt voor deze bijzondere high intensity interval training. En heel erg bedankt voor alle Martini Fitness-leden die er niet bij waren, maar wel hebben gedoneerd. Top!     
Lees meer