Marijke loopt voor het Beatrix Kinderziekenhuis

marijke Schuch
van totaal € 4.750 (100%)
Actie is afgesloten

Hallo mijn naam is Marijke en ik ben moeder van de driejarige Emma en werk daarnaast als militair voor Defensie.

In 2015 heeft Emma bij haar geboorte een tijdje op de Intensive Care voor pasgeborenen gelegen, van het Beatrix Kinderziekenhuis. Dankzij deze mensen groeit Emma nu op tot een vrolijke, gezonde, sociale jonge dame.

Graag zou ik iets terug willen doen, en daarom ga ik dit jaar de marathon van New York lopen voor: “het zieke kind” Mijn doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor deze kinderen. En ik heb daar jullie hulp voor nodig!

Steun jij mij ook?

 

Ook kan je bedrijfslogo op mijn shirt komen te staan. Wil je daarover meer weten? Stuur dan een mail naar matschuch@hotmail.com

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.