Omdat het zieke kind beter verdient

Margot - Liselot - Barbara BKZ
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (186%)

Elke dag werken wij aan het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de zorg, danwel op het gebied van beleid of fondsenwerving voor de kinderen in het Beatrix Kinderenziekenhuis.

De projecten die de Stichting Vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis financieel ondersteunt dragen bij aan de kwaliteit van de zorg binnen het Beatrix kinderziekenhuis. Kinderen hebben meer nodig dan goede gespecialiseerde zorg. Kinderen blijven kinderen ook al zijn ze ziek. De stichting zet zich in om het verblijf voor kinderen en ouders zo aangenaam mogelijk te maken. En daar zet ik mij elke dag voor in. Maar nu stap ik letterlijk op de fiets en hoop ik een mooi bedrag bij elkaar te fietsen voor een prachtig project: een eigen bioscoopzaal in het kinderziekenhuis. Zodat je als gezin weer een keertje naar de film kunt gaan en dat je even vergeet dat je ziek bent. Help je mij mee?

Daarom willen wij op deze manier een steentje bijdragen en stappen wij 16 oktober op de fiets!

Aan jullie de vraag om ons te steunen.

Alvast heel hartelijk bedankt!

Margot, Barbara en Liselot

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
16-10-2018 | 13:30
06-09-2018 | 20:07
05-09-2018 | 20:17
05-09-2018 | 19:43
05-09-2018 | 12:44