Wij fietsen mee voor het zieke kind

Dit is de actie van Marc, Jan, Marinus (Medische- en Informatietechnologie MIT)
Normal be0b5979e61e7600c5994bff4e867ea4196fdd86
van totaal € 350 (135%)
Actie is afgesloten

Voor mij is deelname aan deze actie een mooie kans om bij te dragen aan een goed doel: zieke kinderen, die in een situatie zitten waar ze eigenlijk niet in thuishoren, een moment van rust en ontspanning geven.

Jan Frankruijter

Ik fiets mee om op deze manier een bijdrage te leveren om kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis een zo aangenaam mogelijk verblijf te kunnen geven. Help jij ons om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen? Alle beetjes helpen!

Marinus Schut

Wat is het toch heerlijk als je gezond bent. Daar sta je veel te weinig bij stil omdat je vaak steeds in beweging bent. Als je gezond bent is het een zege, een voorrecht, dat je in dit geval kan gebruiken en inzetten om het bestaan voor kinderen met een ernstige ziekte wat te verzachten. Dit kan door deel te nemen aan dit spinning event, maar ook als het niet jouw ding is, door gewoon wat te doneren. Of allebei. Dat is wat ik doe! Als dank voor de gezondheid die mij ten deel is gevallen en ter ondersteuning, om het wat dragelijker te maken allemaal voor die kinder in het Beatrix kinderziekenhuis. Dat ze even alles los kunnen laten en kunnen genieten in de Bios.

Marc Kolvenbag

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.