Passo dello Stelvio 2019: Op weg naar de top voor het zieke kind!

Liselot Zweep

( Lid van team: Dokters, verpleging en staf komen in actie! )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.250 (117%)

 

Oke, er is geen weg terug...naja de afdaling dan....

Zojuist heb ik besloten om de Stelvio per fiets te beklimmen om geld in te zamelen voor het zieke kind in het Beatrix Kinderziekenhuis. Dit zal een enorme strijd worden...met mezelf, een beetje bang ben ik wel. Hoe ga ik dit doen?! Maar deze strijd is natuurlijk niet te vergelijken met de strijd die de kids in het Beatrix Kinderziekenhuis moeten leveren...laat staan de angsten die zij moeten overwinnen.

En om hun strijd iets te veraangenamen, om af en toe een lach op het gezicht te toveren, om te zorgen dat ze ook gewoon kind kunnen zijn, fiets ik die berg op.

Naast doorzettingsvermogen en conditie (het zijn nl. 48 haarspeldbochten) ben ik ook nog op zoek naar donateurs...en hoop ik dat jullie mij willen sponsoren!!

Alvast heel erg bedankt!!

Groet,

Liselot

Ter inspiratie, dit is 'm:

 

Stichting vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis heeft een ANBI status en is CBF erkend. Dit betekend dat er minstens 90% van het geld rechtstreeks naar de projecten gaat (overig 10% zijn onkosten) en dat donaties belasting aftrekbaar zijn.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
27-08-2019 | 12:25
14-06-2019 | 22:51 Op de valreep! Zet hem op morgen! Toppers
11-06-2019 | 18:06
07-06-2019 | 10:45
07-06-2019 | 09:28