Niet bietsen maar fietsen

Laura Galema
van totaal € 500 (93%)
Actie is afgesloten

Niet bietsen, maar fietsen!

Al van kleins af aan is het mijn doel geweest om dokter te worden. Nu (vele jaren later) komt dit doel langzaam in zicht. Op dit moment ben ik al werkzaam in het UMCG en kom ik dagelijks vele patiënten tegen. Veel van deze patiënten moeten helaas langdurig in het ziekenhuis verblijven.
Dit is voor veel van hen ontzettend lastig, met name voor kinderen. Om deze pijn enigszins te verzachten stap ik op 16 oktober op de spinfiets om geld in te zamelen voor een bioscoop in het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen.

Ik zou jullie willen vragen om een klein bedrag te doneren zodat dit prachtige plan verwezenlijkt kan worden! Alle kleine beetjes helpen:)

Alvast bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.