Wij beklimmen de Passo del Stelvio

Corry Klompien Ricky Dekker

( Lid van team: Dokters, verpleging en staf komen in actie! )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.500 (106%)

Het Beatrix kinderziekenhuis levert zorg voor ernstig zieke kinderen uit heel Nederland. Kinderen die hier worden opgenomen verblijven langdurig in het ziekenhuis of moeten gedurende vele jaren frequent opgenomen worden.
Voor zieke kinderen tellen andere dingen dan voor volwassenen. Zij missen school, sport, interactie met vrienden en vriendinnen, opstap gaan met leeftijdsgenoten en vele andere zaken die voor de meeste kinderen behoren tot het normale dagelijkse leven.
Wij Corry en Ricky zijn werkzaam op de afdeling neonatologie waar ouders en broertjes en of zusjes vaak ook langere tijd moeten verblijven.
Ouders gebruiken vaak de metafoor van een achtbaan, waar je niet uit kan stappen. Door goede zorg te verlenen proberen wij ouders daarin zoveel mogelijk te ondersteunen. Maar vaak ver van huis en met alle onzekerheid valt het voor ouders, broertjes en zusjes niet mee.
De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in voor het zieke kind en hun ouders. De stichting maakt het mogelijk dat de kinderen tijdens hun verblijf naar school kunnen gaan, via sociale media contact kunnen houden met hun klasgenoten, met hun vriendje of vriendinnetje in het ziekenhuis naar de film kunnen gaan, dat ouders en of broertjes en zusjes bij het kind kunnen overnachten, etc.
Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen en om vele andere projecten ten behoeve van het zieke kind mogelijk te maken is onze hulp nodig.
Daarom hebben wij besloten om onze hobby om te zetten in een daadwerkelijke actie en gaan we de Passo del Stelvio beklimmen. Door onze inzet hopen wij geld binnen te halen om die extra’s mogelijk te maken
Doneer en steun ons en daarmee de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
30-06-2019 | 14:49
18-06-2019 | 22:48 Van Sjakkelien
16-06-2019 | 21:51
14-06-2019 | 19:30 Heel veel succes allemaal! Super!
12-06-2019 | 20:32 Ricky je bent een topper! Zet ‘m op! 👊🏻