Fietsen voor Film

Bente Verboom
Normal 21e0b2123146d52063a476d4b200d0b139d599a8
van totaal € 150 (116%)
Actie is afgesloten

Sinds kort werk ik op de kinderafdeling om kinderen de warme maaltijd te brengen. Niemand is voor zijn plezier een tijd in het ziekenhuis, maar soms is een langere opname onvermijdelijk. Ik heb veel respect voor kinderen en ouders die van de tijd in het ziekenhuis het beste proberen te maken. Om ze daarbij te helpen steun ik graag het initiatief voor een bioscoopzaal in het Beatrix kinderziekenhuis.

Op 16 oktober stap ik op de fiets om geld in te zamelen zodat de kinderen in het Beatrix kinderziekenhuis zich eventjes ergens anders wanen. Alle kleine beetjes helpen, help je mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.