Broer en zus naar New York voor Beatrix Kinderziekenhuis

Dit is de actie van Barbara en Martijn Vrij
van totaal € 9.500 (37%)
Nog te gaan

 In ons dagelijks leven rennen we al een hele hoop ;) Ik, Martijn, vader van drie kinderen en horecamanager en ik, Barbara, moeder van 2 kinderen en coordinator Fondsenwerving bij de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Hierdoor staan we soms te weinig te stil dat het niet van zelfsprekend is dat we gezonde kinderen thuis hebben. Martijn ziet dagelijks in zijn werk de vreugde die ouders samen met hun kinderen kunnen hebben in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Barbara ziet de keerzijde hiervan dagelijks in het Beatrix Kinderziekenhuis. 

Nu vinden we dat we samen als broer en zus in actie moeten komen. Juist omdat we vinden dat kinderen beter verdienen dan alleen goede medische zorg. Kinderen zijn kinderen en willen spelen en afleiding, ook als ze ziek zijn.

Aangezien sommige kinderen een strijd aan moeten gaan, willen wij ons zelf nu ook uitdagen. Een uitdaging buiten onze comfortzone! En dan wel tijdens de MARATHON VAN NEW YORK! 42,2 km hardlopen om geld op te halen voor dit prachtige doel en vooral voor deze kinderen.

De komende maanden zullen wij naast onze hardlooptrainingen diverse acties gaan organiseren. Acties waarbij we hopen op jullie steun te mogen rekenen. Op onze Facebook pagina houden we je graag op de hoogte van deze acties.

Zoals onze jeugd zegt: "Duimpje ophoog" als je ons steunt en volg ons op facebook. 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.