Broer en zus naar New York voor Beatrix Kinderziekenhuis

Barbara en Martijn Vrij
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 12.500 (122%)

In ons dagelijks leven rennen we al een hele hoop ;) Ik, Martijn, vader van drie kinderen en horecamanager en ik, Barbara, moeder van 2 kinderen en coordinator Fondsenwerving bij de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Hierdoor staan we soms te weinig te stil dat het niet van zelfsprekend is dat we gezonde kinderen thuis hebben. Martijn ziet dagelijks in zijn werk de vreugde die ouders samen met hun kinderen kunnen hebben in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Barbara ziet de keerzijde hiervan dagelijks in het Beatrix Kinderziekenhuis. 

Nu vinden we dat we samen als broer en zus in actie moeten komen. Juist omdat we vinden dat kinderen beter verdienen dan alleen goede medische zorg. Kinderen zijn kinderen en willen spelen en afleiding, ook als ze ziek zijn.

Aangezien sommige kinderen een strijd aan moeten gaan, willen wij ons zelf nu ook uitdagen. Een uitdaging buiten onze comfortzone! En dan wel tijdens de MARATHON VAN NEW YORK! 42,2 km hardlopen om geld op te halen voor dit prachtige doel en vooral voor deze kinderen.

De komende maanden zullen wij naast onze hardlooptrainingen diverse acties gaan organiseren. Acties waarbij we hopen op jullie steun te mogen rekenen. Op onze Facebook pagina houden we je graag op de hoogte van deze acties.

MOOIE WIJNEN VOOR EEN GOED DOEL

Samen met wijnleverancier Schiava bieden wij 3 goede Italiaanse wijnen aan: Grillo D.O.C. Sicilia (wit) Nero d’Avola D.O.C. Sicilia (rood) Merlot Rosato I.G.T. Veneto (rose) Kosten per 6 flessen € 40,- (waarvan 50% naar het goede doel) Combineren is mogelijk We hopen op je smaakvolle bestelling via barbaramartijnny@gmail.com

GOOISCHE BINGO - 17 mei

Op 17 mei wordt er in Het HeerenHuis een echte Gooische Bingo avond georganiseerd. Hiermee heb je niet alleen een avond om niet te vergeten maar je steunt er ook nog eens een mooi goed doel mee; de gehele opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG. Bestel nu je kaarten op https://www.ticketkantoor.nl/shop/gooischebingo

Zoals onze jeugd zegt: "Duimpje ophoog" als je ons steunt en volg ons op facebook. 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
03-11-2019 | 18:23
02-11-2019 | 14:01 Fantastisch dat jullie dit doen ♥️
01-11-2019 | 05:50
31-10-2019 | 07:44 Zet m op Bar en Martijn!
30-10-2019 | 11:53
Bekijk alle

Gooische Bingo

27-03-2019 | 09:00 Op 17 mei wordt er in Het HeerenHuis een echte Gooische Bingo avond georganiseerd. Hiermee heb je niet alleen een avond om niet te vergeten maar je steunt er ook nog eens een mooi goed doel mee; de gehele opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG. Bestel nu je kaarten op https://www.ticketkantoor.nl/shop/gooischebingo
Lees meer